6909398580,6936820368 3ης Σεπτεμβρίου 159, Αθήνα karfis.georgios@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS | Ξύλινα Δάπεδα, Σκάλες & Πλαστικά Δάπεδα Αθήνα Αττική
 
     
    Η ξύλινη σκάλα προσφέρει εκτός από λειτουργικότητα και μια ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο που έχει τοποθετηθεί. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε κατασκευή από μπετόν  ή ακόμα πάνω σε μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό.

Η επιχείρηση μας “ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο, κατασκευάζει με συνέπεια και επαγγελματισμό ξύλινες σκάλες δίνοντας στο χώρο σας ένα μοναδικό και άψογα αισθητικά αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε όποιο είδος σκάλας επιθυμείτε, κυκλικές, ευθείες, γωνιακές και ειδικές κατασκευές σε διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε διάφορες λύσεις που θα ταιριάξουν και θα ολοκληρώσουν τον χώρο σας.
     
 
 
     
  Η μορφή και η θέση της ξύλινης σκάλας στο χώρο σας σχεδιάζετε με ακρίβεια, και λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, την αισθητική και την ασφάλεια.

Κάθε σκάλα που κατασκευάζουμε διακρίνεται από το άψογο φινίρισμα και την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρειά της. Η έμπειρη ομάδα μας  χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και με σεβασμό στην παράδοση σας προσφέρει σκάλες υψηλής αισθητικής, που αντέχουν στο χρόνο.

Παράλληλα, είμαστε δίπλα σας και αναλαμβάνουμε την συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινης σκάλες, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Στόχος μα είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές κατασκευές σε οικονομικές τιμές εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ