6909398580,6936820368 3ης Σεπτεμβρίου 159, Αθήνα karfis.georgios@gmail.com
 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΦΗΣ 
Ξύλινα Δάπεδα, Σκάλες & Πλαστικά Δάπεδα Αθήνα Αττική
 
     
    Η επιχείρησή μας “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΦΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια στο χώρο των δαπέδων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που αφορούν τα ξύλινα δάπεδα, τις ξύλινες σκάλες καθώς και τα πλαστικά δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, την συντήρηση, το γυάλισμα αλλά και την ανακατασκευή όλων των ξύλινων δαπέδων. Δημιουργούμε ξύλινες εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε και μοναδικές λύσεις για πλαστικά δάπεδα που σας προσφέρουν αντοχή και μακροζωία.
     
 
 
     
  Είμαστε εδώ για εσάς ώστε να αναλάβουμε από την επιλογή του σωστού δαπέδου για το χώρο σας, μέχρι την σωστή τοποθέτηση και την παράδοση του πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αλλά και τα χιλιάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επιθυμία σας, τηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης με χαμηλό κόστος.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας προσφέρουμε το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητά τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των αναγκών τους. 
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.