6909398580,6936820368 3ης Σεπτεμβρίου 159, Αθήνα karfis.georgios@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS | Ξύλινα Δάπεδα, Σκάλες & Πλαστικά Δάπεδα Αθήνα Αττική
 
     
    Τα ξύλινα δάπεδα έχουν διαχρονική αξία και αποτελούσαν ανέκαθεν δημοφιλείς λύση για οικίες και επαγγελματικούς χώρους χάρη στην ομορφιά, τη ζεστασιά, την θαλπωρή και το αίσθημα γαλήνης που προσφέρουν.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ξύλινων δαπέδων, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου στο χώρο σας, προσφέροντάς σας ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι εδώ για εσάς, ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να βοηθήσει στη ανάδειξη του χώρου σας με την άψογη τοποθέτηση των ξύλινων δαπέδων σας.
     
 
 
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κολλητά Πατώματα
  Καρφωτά Πατώματα
  Πλωτά Πατώματα
  Ημιμασίφ
  Laminate
 
Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αττική.
 
     
     
  Επιδιώκοντας να βρείτε σε εμάς αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην αισθητική σας, διαθέτουμε πλούσιο δειγματολόγιο, ώστε να επιλέξετε το υλικό, το χρώμα και γενικά τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για την ανάδειξη του ξύλινου δαπέδου στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η αρχή, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ