6909398580,6936820368 3ης Σεπτεμβρίου 159, Αθήνα karfis.georgios@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS | Ξύλινα Δάπεδα, Σκάλες & Πλαστικά Δάπεδα Αθήνα Αττική
 
     
    Το παλιό ξύλινο δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δείχνει ταλαιπωρημένο από τη χρήση με το πέρασμα των χρόνων; Μην αγχώνεστε όμως με την σωστή συντήρηση του ξύλινου δαπέδου σας το δάπεδο σας θα γίνει όπως ήταν πριν, γρήγορα και οικονομικά.

Είναι γεγονός ότι το ξύλινο δάπεδο μετά από κάποια χρόνια χρειάζεται συντήρηση για να επανέλθει στην αρχική του μορφή όπως ήταν στην αρχή, αλλά ακόμα και να έχουν προκληθεί πολύ σημαντικές φθορές μπορεί να επισκευαστεί.

Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινου δαπέδου αλλά και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές.
     
 
 
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Τρίψιμο ξύλινων δαπέδων
  Βάψιμο - βερνίκωμα ξύλινων δαπέδων
  Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
  Επισκευή - μερεμέτια ξύλινων δαπέδων
 
     
     
  Μπορούμε να αφαιρέσουμε γρατζουνιές και μαυρίλες από τα παλαιά σας ξύλινα πατώματα, να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση ώστε να το χαίρεστε όμορφο για πολλά χρόνια ακόμα. 

Όλα μας τα υλικά είναι από αξιόπιστες εταιρείες φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητας της εργασίας που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ